marketing-icon

Tréningek


A több éves szakmai és vezető tapasztalatnak köszönhetően a képzések minden esetben testreszabottak, meglehetősen gyakorlatiasak, így a részt vevők a tréningen tanultakat akár azonnal is alkalmazhatják a mindennapi munkájuk során.

Képzési típusok:

  • Vezetői alapképzés (C.C vezetők, supervisorok, koordinátorok részre)
  • Telesales alaptréning
  • Ügyféltípusok tréning
  • Kiválasztás tréning
  • Teljesítmények menedzselése és értékelése
  • Scriptek felépítése

Az előadások során, interaktív csoportos megbeszélések, egyéni és kiscsoportos feladatok, videók szerepjátékok illetve ezek elemzése, személyes visszacsatolás, bemutató és példa játékok, páros gyakorlatok egészítik ki és mélyítik az elméleti alapokat.

"Jól képzett és megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik, kapcsolatrendszere megbízható szakmai tudása kiemelkedő,"

− Mozga Gábor Ügyfélkapcsolati igazgató Provident Pénzügyi Zrt.

"A működésről átlátható, objektív képet kaptunk, megjelölve benne azokat a pontokat, amelyekben fejlődési lehetőségek vannak. A változások bevezetésében kapott támogatás nagyban segítette az inbound és az outbound vezetők munkáját. A közös munka eredményeként Call Centerünk produktivitása magasabb, működése pedig még szabályozottabb, mint korábban."

− Mester Péter Ügyvezető igazgató WS Teleshop

"Közös munkánk során meggyőződhettem róla, hogy nemcsak birtokolja mindazt a szakmai tudást, mely kiemelkedően hatékonnyá teszi a munkavégzését az értékesítési területen, de vezetői kompetenciáinak köszönhetően kiválóan adja át kollégái számára is. "

− Mondi Ádám Ügyfélkapcsolati vezető Provident Pénzügyi Zrt.